لیست اخبار صفحه :9
پلمب یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در جنت شهر

پلمب یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در جنت شهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، درمان و آموزش داراب، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان گفت: در ادامه نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی، یک واحد نانوایی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پلمب شد.

تقدیر از بهورز عشایری منطقه بیخ و بنگل شهرستان داراب

تقدیر از بهورز عشایری منطقه بیخ و بنگل شهرستان داراب

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب از اهداء لوح تقدیر توسط معاون وزیر کشاورزی و رئیس سازمان امور عشایر کشور و نماینده مردم شریف شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی به بهورز منطقه عشایر نشین بیخ و بنگل این شهرستان خبر داد .

کشف و توقیف بیش از  2000 کیلوگرم شیرینی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و غیر بهداشتی در شهرستان داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

کشف و توقیف بیش از 2000 کیلوگرم شیرینی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و غیر بهداشتی در شهرستان داراب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان داراب، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان از کشف و توقیف بیش از 2000 کیلوگرم شیرینی فاسد و تاریخ مصرف گذشته توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان داراب خبر داد.

به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار شد

به مناسبت هفته سلامت مردان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب، رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: به مناسبت هفته سلامت مردان و با هدف آگاهی بخشی به جامعه مردان کارگاه های آموزشی با موضوع سلامت مردان در فرمانداری ویژه شهرستان، نیروی انتظامی، دادگستری، کمیته امداد و جمعیت عشایری شهرستان برگزار شد.

بازدید ناظر کشوری طرح شهید حاج "قاسم سلیمانی"از روند اجرای این طرح در شهرستان داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

دکتر عزیز محمد ارجمند رئیس شبکه بهداشت.درمان و آموزش شهرستان داراب از حضور دکتر "امیر احمد اخوان" نماینده وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و دکتر "عبدالحسین فرح بخش" مشاور عالی و جانشین معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هدف بررسی روند اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان داراب خبر داد.

پلمپ یک واحد قهوه خانه به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی

پلمپ یک واحد قهوه خانه به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت.درمان و آموزش شهرستان داراب، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان از پلمب یک واحد قهوه خانه در داراب به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و جمع آوری 20 قطعه متعلقات قلیان به دستور دادستان محترم و توسط اماکن نیروی انتظامی خبر داد.