لیست اخبار صفحه :6
آگهی بکارگیری نیروی شرکتی متصدی خدمات عمومی) خدمتگزار و تمیزکار( دانشکده پیراپزشکی داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

شرکت خدماتی آراد افزار آذرخش مهر در نظر دارد تعداد یک 1 نفر نیروی مرد متصدی خدمات عمومی) خدمتگزار و تمیزکار( جهت واحد دانشکده پیراپزشکی داراب طبق شرایط زیر پذیرش نماید.

به مناسبت هفته بسیج/ ویزیت رایگان عشایر کوچ رو شهرستان داراب

به مناسبت هفته بسیج/ ویزیت رایگان عشایر کوچ رو شهرستان داراب

در راستای خدمت‌رسانی به مناطق کم برخوردار، گروههای جهادی شهید فرصت، شهید امامی(حوزه مقاومت بسیج عشایری) و کانون بسیج جامعه پزشکی با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب، اقدام به ویزیت رایگان عشایر کوچ رو در منطقه عشایری شهرستان نمودند‌.

کمک 420میلیون ریالی نیک اندیشان سلامت، به مرکز خدمات جامع سلامت لایزنگان

کمک 420میلیون ریالی نیک اندیشان سلامت، به مرکز خدمات جامع سلامت لایزنگان

رئیس مرکز بهداشت شهرستان داراب از کمک چهارصد و بیست میلیون ریالی بانوی نیک اندیش سلامت لایزنگانی جهت خرید تجهیزات پزشکی مورد نیاز مرکز خدمات جامع سلامت لایزنگان خبر داد.

آزمون پذیرش بهورزان شاغل در دوره کاردانی بهورزی شهرستان داراب برگزار شد.
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

آزمون پذیرش بهورزان شاغل در دوره کاردانی بهورزی شهرستان داراب برگزار شد.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان داراب از برگزاری آزمون پذیرش بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان داراب در دوره کاردانی غیر حضوری بهورزی، با حضور مدیر و مربیان آموزشگاه بهورزی این شهرستان در سالن اجتماعات دانشکده پیراپزشکی خبرداد.

اهدای تجهیزات پزشکی از سوی خیرین دارابی به حوزه سلامت

اهدای تجهیزات پزشکی از سوی خیرین دارابی به حوزه سلامت

در تداوم کمک های خیرین به حوزه سلامت و در راستای کنترل بیماری کرونا در شهرستان داراب 10 عدد ویلچر، 10 عدد تب سنج دیجیتال و یک عدد کپسول اکسیژن به ارزش تقریبی،350 میلیون ریال توسط خانواده‌های حاج نعمت رستگار به یاد شهیدان مجید و حمید رستگار و آقای احسان گودرزیان به نیابت از پدر بزرگوارشان مرحوم حاج قاسم گودرزیان به شبکه بهداشت و درمان این شهرستان اهدا شد.