لیست اخبار صفحه :7
تشدید نظارت ها بر رعایت پروتکل های بهداشتی اصناف در شهرستان داراب/8 واحد صنفی متخلف پلمپ شد.
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

رییس مرکز بهداشت شهرستان داراب از تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی اصناف طبق مصوبات ستاد کرونا شهرستان و اجرای گشت مشترک بازرسان بهداشت محیط با همراهی اداره صمت،اماکن نیروی انتظامی،ضابطین قضایی،نیروهای بسیجی طرح شهید سلیمانی ونماینده فرماندار خبر داد.

نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در هیئت های عزاداری ابا عبدالله الحسین(ع) شهرستان داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب از نظارت کارشناسان بهداشت محیط این شبکه بر رعایت پروتکل های بهداشتی هیئت های عزاداری و اجرای بهتر آیین های سوگواری در ایام دهه اول ماه محرم خبر داد.

زنان سنین باروری(15-54سال)، قبل از دریافت واکسن کووید19، نسبت به عدم بارداری خود اطمینان حاصل کنند
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

با توجه به منع واکسیناسیون در زنان باردار با انواع واکسن های موجود، ضروری است زنان در سنین باروری قبل از تلقیح واکسن نسبت به ارزیابی و رد بارداری خود اقدام نمایند.

آغاز واکسیناسیون کرونا به رانندگان تاکسی درون شهری، کارکنان دادگستری و دانشگاه آزاد/ واکسیناسیون گروه سنی بالای 40 سال از فردا در مراکز روستایی
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

رییس مرکز بهداشت شهرستان داراب از آغاز برنامه واکسیناسیون کرونا به رانندگان تاکسی درون شهری، کارکنان دادگستری، اساتید و کارکنان دانشگاه‌ آزاد و "گروه سنی بالای 40 سال در روستاها" خبر داد.

واکسن کرونا به افراد بالای 60 سال رسید

واکسن کرونا به افراد بالای 60 سال رسید

رییس مرکز بهداشت شهرستان داراب از آغاز برنامه واکسیناسیون کرونا برای افراد بالای 60 سال در مراکز خدمات جامع سلامت این شهرستان خبر داد.

همزمان با هفته ملی کنترل دخانیات/ معدوم‌سازی بیش از 2000 قطعه ادوات قلیان در شهرستان داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان داراب از معدوم سازی بیش از 2 هزار قطعه ادوات قلیان همزمان با هفته ملی کنترل دخانیات در شهرستان داراب خبر داد.

اجرای پویش ملی بیماری آسم (از 25 لغایت 31 اردیبهشت ماه)، با شعار "اصلاح باورهای نادرست درباره آسم"
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

رییس مرکز بهداشت شهرستان داراب از آغاز هفته " پویش ملی آسم" با شعار "اصلاح باورهای نادرست درباره آسم" به دلیل افزایش موارد ابتلا به این بیماری خبر داد.

سالمندان، به شایعات بی اساس در مورد واکسیناسیون توجهی نکنند

سالمندان، به شایعات بی اساس در مورد واکسیناسیون توجهی نکنند

آنچه از زمان ورود ویروس کرونا به کشور، فرزندان را نسبت به سلامت والدین، مادربزرگ ها، پدربزرگ ها و بزرگان فامیل نگران کرده بود، مستعد بودن سالمندان به بیماری کووید19 و خطر ابتلا و فوت این عزیزان بوده که با آغاز واکسیناسیون ملی، امید تازه ای در خانواده ها ایجاد شده است.