مراقبت‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در زمان بارداری

مراقبت‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در زمان بارداری

زنان باردار از جمله گروه‌های پرخطر در دوران همه‌گیری کرونا محسوب می‌شوند که نیاز مضاعف به مراقبت‌های ویژه دارند و برای پیشگیری از ابتلا به این ویروس باید به‌ طور همزمان به فکر سلامت خود و جنین باشند.

در فاز اول واکسیناسیون کرونا، قریب به 2500 دوز واکسن کرونا در شهرستان داراب تزریق شد
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

رئیس شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب از واکسیناسیون کرونا قریب به 2000 نفر بر اساس سند ملی واکسیناسیون کرونا در فاز اول واکسیناسیون، در شهرستان داراب خبر داد.

بازدید از روند ارائه خدمات سلامت در مراکز خدمات جامع سلامت فدامی، فرگ و رستاق در 12 فروردین
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان داراب رئیس مرکز بهداشت این شهرستان، ضمن عرض تبریک فرا رسیدن سال جدید به کادر سلامت، با حضور در مراکز خدمات جامع سلامت فدامی، فورگ و رستاق از نزدیک از کیفیت و روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به بیماران در مراکز بازدید به عمل آورد.

بازدید معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان داراب از مرکز پیام امید

بازدید معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان داراب از مرکز پیام امید

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب به همراه اکیپی از کارشناسان بهداشت محیط و واحد مبارزه با بیماریهای واگیر در راستای برنامه های ستاد مقابله با ویروس کرونا ،از مرکز نگهداری معلولان پیام امید این شهرستان بازدید کردند.

پلمب دفتر ثبت ازدواج به دلیل عدم رعایت مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهرستان داراب
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت، درمان و آموزش شهرستان داراب، رئیس مرکز بهداشت این شهرستان از پلمب یک دفتر ثبت ازدواج با همکاری معاون محترم سیاسی- امنیتی فرمانداری و بازرسان فرمانداری و مرکز بهداشت به دلیل عدم توجه به مصوبات ستاد مدیریت بیماری کرونا در شهرستان و فعالیت با وجود اعلام محدودیت ها خبر داد.

برگزاری مراسم عروسی، عزا و هر گونه تجمع، ممنوع!
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی شهرستان داراب

برگزاری مراسم عروسی، عزا و هر گونه تجمع، ممنوع!

رئیس مرکز بهداشت شهرستان داراب گفت: برگزاری هر گونه همایش، تجمع و مراسم عزا و عروسی تا اطلاع ثانوی ممنوع است. ابراهیم رسولی با بیان اینکه دورهمی‌های خانوادگی سرمنشاء شیوع کروناویروس است، افزود: جلسات عقد، عروسی، ترحیم و مراسم دورهمی خانوادگی تا اطلاع ثانوی ممنوع است.