لیست اخبار صفحه :11
افتتاح و بهره‌ برداری از مجموعه اورژانس هوایی شهرستان داراب

افتتاح و بهره‌ برداری از مجموعه اورژانس هوایی شهرستان داراب

همزمان ایام الله دهه مبارک فجر با حضور دکتر عسکری نماینده مردم شریف شهرستان های داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، دکتر مرادیان رئیس اورژانس فارس ، حجت الاسلام صادقی امام جمعه داراب، فرودی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ،مدیران بخش سلامت و جمعی از مسئولان شهرستان ،سایت پروازی شهرستان در مجاورت بیمارستان امام حسن مجتبی( ع ) با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت .

کشف و توقیف بیش از  2500 کیلوگرم مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و غیر بهداشتی در شهرستان داراب.
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی داراب

کشف و توقیف بیش از 2500 کیلوگرم مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و غیر بهداشتی در شهرستان داراب.

بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان داراب در سه ماه گذشته بیش از 2500 کیلوگرم مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را کشف و توقیف کردند.

نشست بررسی و راه اندازی کلینیک بیماریهای غیر واگیر(NCD)در داراب

نشست بررسی و راه اندازی کلینیک بیماریهای غیر واگیر(NCD)در داراب

نشست بررسی و راه اندازی کلینیک بیماریهای غیر واگیر(NCD)با حضور کارشناسان ستادی معاونت بهداشت و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، سرپرست شبکه، سرپرست مرکز بهداشت، سرپرست بیمارستان و کارشناسان واحد غیر واگیر شبکه بهداشت درمان داراب در محل دانشکده پیراپزشکی این شهرستان برگزار شد.

شناسایی 22 مورد مثبت کرونا در تیم رهگیری در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

شناسایی 22 مورد مثبت کرونا در تیم رهگیری در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی داراب، "رئیس مرکز بهداشت" این شهرستان گفت: در ادامه طرح شهید حاج قاسم سلیمانی، تیم رهگیری با شناسایی افراد در تماس نزدیک با موارد مبتلا، 22 مورد مثبت علامت دار و بدون علامت را در بخش فورگ و رستاق را شناسایی کردند.

تشدید اقدامات تیم رهگیری و شناسایی موارد مثبت، در طرح خانواده و محله محور "شهید حاج قاسم سلیمانی
شبکه بهداشتی،درمانی و آموزشی داراب

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی ، درمانی و آموزشی شهرستان داراب، "ابراهیم رسولی رئیس مرکز بهداشت شهرستان"، از تشدید اقدامات تیم مراقبت و رهگیری در طرح "شهید حاج قاسم سلیمانی" خبر داد.