• 1402/10/11

کمک یک میلیارد و دویست میلیون ریالی خیرین رستاق به حوزه سلامت

رئیس شبکه بهداشت و درمان داراب از کمک یک میلیارد و دویست میلیون ریالی خیرین شهر رستاق به مرکز خدمات جامع سلامت شهید علی پور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی شهرستان داراب، دکتر"سجاد رضایی" با اشاره به نقش مهم خیرین در توسعه حوزه سلامت شهرستان گفت: یونیت دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت روستاق به دلیل مستهلک بودن با مشارکت شبکه بهداشت و درمان و خیرین شهر روستاق با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و هفتصد میلیون ریال خریداری و در مرکز فوق نصب گردید.

دکتر"سجاد رضایی" افزود: جهت خرید این یونیت دندانپزشکی مبلغ ۹۳۰ میلیون ریال توسط خیر نیکوکار رستاقی آقای جاسم محمدیان و ۵۰۰ میلیون ریال توسط شبکه بهداشت و درمان و مابقی مبلغ نیز توسط دیگر خیرین شهر روستاق تامین مالی گردیده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان داراب در پایان ابراز امیدواری کرد، با راه‌اندازی یونیت جدید مرکز خدمات جامع سلامت رستاق سطح خدمات حوزه سلامت و رضایتمندی مردم این منطقه افزایش یابد.

• گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار و دستاورد ها