• 1402/11/08
ایجاد معاونت جدید در بهداشت و درمان داراب

����ایجاد معاونت جدید در بهداشت و درمان داراب؛ دکتر«محمد خواجه» سرپرست معاونت درمان شبکه داراب شد
درمتن حکم دکتر «مهرداد شریفی» معاون درمان دانشگاه خطاب به دکتر «محمد خواجه» آمده است:
نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزنده جنابعالی و با توجه به پیشنهاد رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت درمان شبکه بهداشت و درمان داراب» منصوب می گردید تا با استعانت از الطاف الهی و حسن تدبیر در انجام امـور محـوله، برابر ضوابط و مقررات قانونی و شرعی انجـام وظیفه نمائید. امید است که با اتکال به خداوند متعال و با هماهنگی و پیگیری مستمر امور و برابر شرح وظایف ذیل در ارتقاء خدمات درمان منطقه موفق و موید باشید.
نظر به لزوم و اهمیت هماهنگی امور درمان بیمارستان های شهرستان در قطب داراب روسای محترم بیمارستان های داراب و زرین دشت نیز همکاری لازم را با جنابعالی بعمل خواهند آورد. امیدوارم در پرتو الطاف حضرت حق وتوجهات ائمه اطهار(ع) در پیشبرد امور موفق باشید.
دکتر مهرداد شریفیمعاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز

• گروه خبری : اطلاعیه ها,آخرین اخبار و دستاورد ها