• 1402/11/07
  • - تعداد بازدید: 200
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پلمپ یک واحد صنفی کیک و شیرینی پزی در داراب

رئیس مرکز بهداشت شهرستان داراب از پلمپ یک کارگاه تولید کیک و شیرینی پزی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی خبر داد.

صیانت از سلامت شهروندان و حفظ امنیت غذایی آنها از رسالت‌های مرکز بهداشت شهرستان است

بسمه تعالی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی شهرستان داراب، دکتر "حمید رشید" با بیان اینکه صیانت از سلامت شهروندان و حفظ امنیت غذایی آنها از رسالت‌های مرکز بهداشت شهرستان است گفت: در بازدید بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت از کارگاه تولید کیک و شیرینی پزی غیر مجاز که اقدام به تولید و عرضه گسترده انواع شیرینی در شرایط غیر بهداشتی می‌نمود برخورد قانونی با این واحد صنفی متخلف در دستور کار بازرسان این مرکز قرار گرفت.
او افزود: این واحد صنفی متخلف از دستورالعمل‌های بهداشتی پس از صدور اخطار بهداشتی و طی مراحل قانونی با اخذ دستور از مقام قضایی و همکاری نیروی انتظامی توسط بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت داراب پلمپ گردید.
دکتر"رشید" در پایان با بیان اینکه جهت این واحد صنفی متخلف پرونده ای تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع شده است‌، از عموم شهروندان درخواست نمود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را از طریق تلفن گویای ۱۹۰ سامانه شکایات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.
روابط عمومی شبکه بهداشتی درمانی و آموزشی شهرستان داراب

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار و دستاورد ها
  • کد خبری : 93801
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید