قوانین ، ضوابط و بخش نامه ها









جدول سطح زیر بنا و ارتفاعهای مورد نیازجهت واحدهای صنفی مصوبه کمیسیون نظارت در تاریخ 21/7/88
 
                                                                             رسته صنفی
سطح زیر بنای مورد نیاز
ارتفاع
خوار بار و لبنیات فروش
16
3
خوار بار فروشی
12
3
عاملیت فروش مواد لبنی
22
3
پرو تئین فروشی
18
3
فروشگاههای بزرگ مواد غذایی
80
3
عمده فروشان مواد غذایی غیر قابل فساد
100
5/3
عمده فروشان مواد غذایی فاسد شدنی
120
5/3
عمده فرو شان آجیل با کارگاه بودهی و انبار
150
ف-3/ک-4
عمده فروشان آجیل بدون بو دهی
70
3
کارگاه آجیل بودهی بدون انبار
80
8
 آجیل و خشکبار فروشی
16
3
عطاری
16
3
سقط فروشی
12
3
میوه و سبزی فروشی(توام)
20
3
میوه فروشی
16
3
میوه فروشی (دو محصولی)
12
3
سبزی فروشی
12
3
فرو شندگان عرقیات معطر و ترشیجات
16
3
لوازم آرایشی و بهداشتی
12
3
خبازی معمولی (سنتی پز)
85
4
خبازی فانتزی
120
4
کبابی و حلیم پز سرپایی
22
5/3
کبابی سرپایی(مشروط به عدم پخت حلیم)
20
5/3
کبابی با محل پذیرایی
30
5/3
جگرکی
20
5/3
کله پزی
16
5/3
تولید و فروش آش سبزی
20
5/3
انواع آشپزی
50
5/3
فروش آش سبزی
12
3
شیرینی سازی و شیرینی فروشی (توام)
120
ف-3/ک-4
شیرینی فروشی بدون کارگاه
20
3
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی
50
5/3
کارگاه کیک پزی
50
5/3
کارگاه یوخه پزی و نان شیرینی و کیک پزی
70
5/3
کارگاه آبنبات سازی
200
4
مرغ و تخم مرغ فروشی
15
3
مرغ فروشی
12
3
ماهی و میگو
16
3
گوشت فروشی(قصاب)
15
3
عمده فروشان ماهی
120
4
فروش لوازم یکبار مصرف
16
3

 
 
ضوابط ومقررات خردکردن و شقه کردن گوشت قرمز و سفید

1- شقه کردن لاشه
­برای شقه کردن لاشه باید به ترتیب اولویت از روش های زیر استفاده شود :                                 
الف-قیچی یا کاتر گوشت
ب- چوب (کنده )
­چوب (کنده )گوشت باید صاف ،بدون ترک شکاف ودرز باشد و در مواقع لزوم به منظور از بین بردن شکاف های ایجاد شده تراشیده و مسطح گردد .
2-خرد کردن گوشت
­جنس مناسب پیش خوان جهت خرد کردن گوشت به ترتیب اولویت عبارت است از :
الف- فلز زنگ نزن ،ترجیحا فولاد زنگ نزن stainless steel که دارای Grade غذایی است .
ب- چوب فشرده ­ پیش خوان جهت خرد کردن گوشت نباید از جنس موارد زیر باشد :
      الف-سنگ (به ویژه سنگ تراورتن )موسوم به سنگ پیش خوان
      ب- پلاستیک (از جمله تفلون )موسوم به صفحه مخصوص خرد کردن گوشت
 3-شستشو وگند زدایی :
 
     الف – یخچال ،چرخ گوشت ،پیش خوان ،چوب (کنده)باید در پایان کار روزانه شستشو وگند زدایی شوند .
     ب-در پایان کار روزانه باید پس از شستشو ،یک لایه نمک روی چوب (کنده)پاشیده شود ،به طوری که سطح آن کاملا پوشیده شود .
 
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1390-6-5 11:59        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ     
 


تمامي حقوق اين وب سايت متعلق به شبكه بهداشت و درمان شهرستان داراب مي باشد

آدرس : داراب-خيابان پيروزي