• 1404/06/15
  • - تعداد بازدید: 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت محیط داراب

مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی زیر ذره‌بین بازرسان بهداشت محیط داراب

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب، از اجرای طرح گسترده نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی درشهرستان خبر داد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی درمانی و آموزشی شهرستان داراب دکتر"محمد رسول تقوی"با اشاره به اهمیت ارتقاء سطح سلامت عمومی جامعه اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت داراب بیش از ۶۵۰۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی انجام داده‌اند که در نتیجه آن، حدود ۸۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ‌مصرف‌گذشته و غیر قابل مصرف انسانی شناسایی، جمع‌آوری و معدوم‌سازی شده است.

دکتر"تقوی" همچنین افزود: در جریان این بازرسی‌ها، ۴۸ متصدی متخلف به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی به مراجع قضایی شهرستان معرفی شدند و ۹ واحد صنفی نیز با دستور مقام قضایی پلمپ گردیده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان داراب تأکید کرد: نظارت‌های کارشناسان بهداشت محیط این شبکه با هدف صیانت از سلامت شهروندان در طول سال با جدیت ادامه خواهد داشت و با متخلفان بهداشتی برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

او در پایان از همشهریان درخواست نمود، در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اطلاع دهند.

  • گروه خبری : اخبار,آخرین اخبار و دستاورد ها
  • کد خبری : 131606
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید