آزمون بکارگیری نیروی قراردادی برنامه پزشک خانواده روستایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان داراب
 
شبکه بهداشت و درمان داراب در نظر دارد برای تامین نیروی مورد نیاز خود در رشته شغلی کارشناس سلامت روان از محل مجوز شماره 392580 / 1403 مورخ 16 / 07 / 1403 ، فرد واجد شرایط را به استناد تبصره 6 ماده 31 آئین نامه اداری، استخدامی کارکنان غیر هیات علمی دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شیوه نامه بکارگیری نیرو در قالب برنامه پزشک خانواده و بیمه روستائی از طریق آزمون کتبی و مصاحبه در حیطه تخصصی به صورت قرارداد برنامه پزشک خانواده صرفا جهت مرکز خدمات جامع سلامت روستائی محمدآباد )به انضمام مرکز روستایی دولت آباد، مرکز روستایی نصروان( ) یک سهمیه ( به منظور خدمت رسانی به جمعیت هدف مرکز ذکر شده با شرایط و ضوابط ذیل بکارگیری نمایند.
 
جهت دفترچه آزمون اینجا کلیک کنید
  • 1403/02/25
  • - تعداد بازدید: 354
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تنها ۵ سال تا بحران جمعیتی در کشور فاصله داریم

تنها ۵ سال تا بحران جمعیتی در کشور فاصله داریم

رئیس بیمارستان امام حسن مجتبی(ع)داراب در نشست شورای اداری شهرستان گفت: تنها ۵ سال فرصت داریم تا وارد بحران یا ابر بحران جمعیتی در کشور نشویم.

 

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشتی، درمانی و آموزشی شهرستان داراب، معاون درمان شبکه بهداشت و درمان داراب در نشست شورای اداری شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد گفت: همه جمعیت شناسان معتقد هستند که یکی از مهم‌ترین ابزارهای قدرت ملی هر کشور جمعیت است و این جمعیت باید دو مولفه مهم داشته باشد که یکی جوانی جمعیت و دیگری خانواده مستحکم است.

 

 دکتر "امیر حسین رنجبر" افزود: جنگ جمعیتی از زمانی شروع شد که انقلاب جنسی، طلاق و تولید وسایل پیشگیری از بارداری و فمننیسم در آمریکا اتفاق افتاد و این دو رکن اصلی را از دست دادند و تنها راه جلوگیری از بحران در کشور خود را تعمیم این اتفاق در کشورهای دیگر دانستند.

 

 رئیس بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) داراب بحران جمعیتی را در ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و امنیتی عنوان کرد و افزود: ما در حال حاضر در پنجره جمعیتی قرار داریم و جمعیت سن کار مطلوبی داریم اما فقط ۵ سال فرصت داریم تا وارد بحران یا ابر بحران جمعیتی نشویم.

 

 در ادامه مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت درمان داراب بیان کرد: در حال حاضر طبق آخرین آمارها نرخ باروری در شهرستان نسبت به سال قبل از آن ثابت بوده اما در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل کاهش موالید در جمعیت شهرستان اتفاق افتاده است.

 

 "ملیحه حسینی‌پور" افزود: در شهرستان بیشترین فرزندآوری در گروه سنی ۳۴ تا ۳۵ سال بوده که نشان دهنده بالا رفتن سن فرزندآوری و به تبع آن افزایش ناباروری در سطح شهرستان می‌باشد.

 

 "حسینی‌پور" در پایان، با بیان اینکه ابر بحران جمعیتی در کمین ایران است افزود: می‌طلبد مسئولان شهرستان با جدیت بیشتری در حوزه جوانی جمعیت اقدام نمود و اجراسازی قوانین حمایت از خانواده با آهنگ سریع‌تری رصد، پایش و ارزیابی شود.

  • گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها,آخرین اخبار و دستاورد ها
  • کد خبری : 101781
کلیدواژه